Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

joi, 20 martie 2008

Din abecedarul Razboinicului Luminii

"Pe mine mă interesează să iau titlul. Să-l iau, indiferent cum! Nu mă priveşte cum.

Nu mai pot sa traiesc un an sa nu ascult muzica de Liga Campionilor, dar pentru asta trebuie sa apas si eu butoanele care stiu, care pot. Nu-mi convine sa castige ungurii si Clujul in Tara Romaneasca campionatul.

Tudor nu le dadea ardelenilor penalty nici daca aveau 15 de 11 metri. De ce? Tudor este român adevărat. Voiaţi să ţină cu ungurii?".

Dorinţa mea cea mai mare e ca nici o echipă în afară de Steaua să nu ajungă în Champions League. Acum să vedem dacă voi şi putea să realizez asta.


Nici nu ştiţi ce sensibilitate am eu în suflet, dar nu ştiu să mă exprim. Dacă aş şti, aş vorbi mai frumos decât Liiceanu şi Pleşu.
Am citit “Manualul războinicului luminii” cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut şi unde m-am identificat cu eroul cărţii, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut şi nu le-am citit.Ştiţi cât de mult scuip eu televizorul la mine acasă? Cum văd un nenorocit care vorbeşte de binele public, cum îi trag un scuipat.După ce-am văzut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis că vreau să fac şi eu pentru România ce-a făcut Mihai Viteazul sau măcar Amza Pellea.Partidul Noua Generaţie are o orientare de centru, când la stânga, când la dreapta, de la caz la caz.Două ore şi jumătate n-a existat nicio secundă în care să nu fiu campion.Eu am ajuns aici pe labele mele de urs şi pe sabia mea.Eu cu viaţa mea, în fiecare dimineaţă de când mă dau jos din pat, fac istorie.M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat.Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm şi la 0-0.
Atunci când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc."

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog