Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

marți, 15 aprilie 2008

Tragedie la Constanta

"O feţită de şase ani din Constanţa a fost sfâşiată de o haită de câini vagabonzi pe un câmp din incinta portului Constanţa Sud Agigea.
Copila a dispărut sâmbătă seară de acasă şi, după căutări disperate, trupul ei a fost găsit într-o baltă de sânge la doar un kilometru de casă.
Echipele de căutare găsit-o pe un câmp din apropiere, desfigurată, fără o parte din scalp. Legiştii au confirmat că s-a stins în urma pierderilor masive de sânge şi a rănilor suferite în special la nivelul carotidei.
Anchetatorii spun că fetiţa a agonizat minute în şir înainte de a se stinge. Părinţii o ştiau la joacă. Au intrat la bănuieli când au văzut că se lasă întunericul şi nu mai apare.
Disperată că nu o găseşte, femeia a anunţat poliţia. După aproape o oră de scotocit zona, poliţiştii au descoperit un cadavru de copil pe un câmp. Mama a recunoscut-o după hăinuţe.
Nu este un caz singular. Recent, o bătrână a fost atacată de o haită de câini la Ploieşti, însă din fericire a supravieţuit.
Tot la începutul acestei luni, în timpul Summit-ului NATO, un băieţel din Galaţi a fost rănit în urma atacului unei haite de câini. Şi acest copil a fost suficient de norocos încât să supravieţuiască. "
Din pacate, din cauza incompetentei si nepasarii autoritatilor, problema cainilor vagabonzi din Romania nu a fost rezolvata si acest caz dramatic de la Constanta arata ca s-a intrecut orice limita. Cati oameni mai trebuie ca moara pentru ca aceasta situatie sa fie definitiv rezolvata?

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog