Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

joi, 8 mai 2008

Din nou data de 7 mai tine cu cei mai buni

La 22 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua ziua de 7 mai s-a dovedit inca o data norocoasa pentru cei buni. Incredibil sau nu, istoria seculara a clubului din Gruia a consemnat in ultimii ani urmatoarea evolutie spectaculoasa:

- 2002 au promovat în Liga a II-a

- 2003 locul 6 în Liga a II-a

- 2004 au promovat în Liga I

- 2005 locul 11 în Liga I

- 2006 locul 5 în Liga I

- 2007 locul 3 în Liga I

- 2008 campioana României.


Felicit aceasta realizare de exceptie intr-un campionat in care "s-a apasat pe butoane" pana cand acestea se pare ca s-au defectat tocmai in restaurantul Aroma din Dealul Feleacului acolo de unde oamenii Stelei au fost retinuti de catre DNA intrucat venisera conform declaratiei finantatorului Becali cu aproape 2 milioane de euro la Cluj sa..."cumpere bonboane".


Din pacate acest meci nu a fost scutit de anumite violente in care au fost implicati unii membri ai galeriei Universitatii. Din fericire sunt constient ca marea masa de suporteri adevarati ai studentilor stiu ca in primul rand la "U" Cluj a domnit fair-play-ului, respectul fata de adversar, si traditia elevata universitara si nu trivialitatile si alte manifestari josnice. U Cluj a avut si are printre cele mai frumoase galerii din tara, una pe masura numelui universitar al echipei si orasului.


Sa speram ca CFR va fi un bun ambasador in Europa al Clujului, Ardealului si Romaniei iar "sepcilor rosii" le urez sa revina cat mai grabnic acolo unde le este locul.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog