Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

marți, 8 aprilie 2008

Luxul de a te incalzi...

Desi ne laudam cu cele mai mari tarife la nivel european, preţul gazelor ar trebui să crească cu 19% în trimestrul al treilea, dar dacă măsura va fi amânată, avansul preţului va fi mult mai mare în perioada de iarnă, susţine E.ON Gaz România. Din cauză că Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu a aprobat creşterea preţului gazelor la 1 aprilie, cu 12%, compania va înregistra în primul semestru al acestui an pierderi de 45 milioane de lei. "Cu cât se amână mai mult majorarea necesară a preţului, cu atât mai mare va fi majorarea preţului pentru populaţie în sezonul rece", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei, Achim Saul. Ultima creştere a preţului gazelor a avut loc la 1 februarie, cu 8,5%, dar E.ON consideră că acest avans nu a fost suficient pentru a acoperi costurile de achiziţie a gazelor.

Candidaturi locale


Primarul Emil Boc şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, punând capăt, astfel, speculaţiilor care s-au făcut în ultima vreme pe marginea planurilor lui. Anunţul lui Boc obligă şi celelalte partide care întârzie să îşi anunţe candidaţii să ia decizii cât mai rapide cu privire la pretendenţii pentru postul de primar. PSD Cluj a transmis până acum că îşi va anunţa candidatul doar după celelalte partide, în timp ce liberalii susţin că şi-au identificat deja candidatul, ba chiar au vrut să-l facă public, însă anunţul a fost întârziat, oficial din cauza absenţei din Cluj a persoanei cu pricina, iar neoficial din cauză că cel sau cea care urma să ia parte la cursa pentru Primărie s-a răzgândit în ultima clipă.


Până acum şi-au mai anunţat candidatura la Primăria Cluj-Napoca Horea Dan (PNŢCD), Ionuţ Ţene (PNG), Laszlo Attila (UDMR), Gheorghe Funar (PRM) şi Dorin Apahidean (PIN).


Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog