Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

marți, 15 aprilie 2008

LeVar Seals de la U Cluj, noul MVP al Romaniei


Luni, in Ploiesti, s-a desfasurat All Star Game-ul Masculin 2008.
Cei mai buni jucatori din Campionatul National, Divizia A s-au
intalnit pe parchetul salii Olimpia pentru cateva ore de buna dispozitie si fair play. Jucatorii Mihai Silvasan, Zoran Krstanovic, LeVar Seals si Flavius Lapuste au reprezentat Clujul iar cei patru universitari au facut parte din echipa Nordului, incheiand la egalitate partida cu selectionata Sudului, scor 160-160.
Americanul LeVar Seals a fost desemnat MVP-ul editiei din acest an, in timp ce Mihai Silvasan a ajuns in finala concursului aruncarilor de 3 puncte, dar a fost invins de ploiesteanul Cepulis, care a reusit 21 de aruncari din 25, fata de doar 19 ale jucatorului Universitatii.


In acest timp, pe stadionul Ghencea, naivii fotbalisti ai lui "U" pierdeau cu un neverosimil 0-4 in fata Stelei, ultimele 2 goluri fiind primite in prelungiri, dupa o partida in care in repetate randuri au fost deasupra gazdelor. Peste 500 de fani clujeni au venit la stadion, dar nu au fost lasati sa intre, echipa fiind sustinuta doar de aproximativ 50 de norocosi.

Tragedie la Constanta

"O feţită de şase ani din Constanţa a fost sfâşiată de o haită de câini vagabonzi pe un câmp din incinta portului Constanţa Sud Agigea.
Copila a dispărut sâmbătă seară de acasă şi, după căutări disperate, trupul ei a fost găsit într-o baltă de sânge la doar un kilometru de casă.
Echipele de căutare găsit-o pe un câmp din apropiere, desfigurată, fără o parte din scalp. Legiştii au confirmat că s-a stins în urma pierderilor masive de sânge şi a rănilor suferite în special la nivelul carotidei.
Anchetatorii spun că fetiţa a agonizat minute în şir înainte de a se stinge. Părinţii o ştiau la joacă. Au intrat la bănuieli când au văzut că se lasă întunericul şi nu mai apare.
Disperată că nu o găseşte, femeia a anunţat poliţia. După aproape o oră de scotocit zona, poliţiştii au descoperit un cadavru de copil pe un câmp. Mama a recunoscut-o după hăinuţe.
Nu este un caz singular. Recent, o bătrână a fost atacată de o haită de câini la Ploieşti, însă din fericire a supravieţuit.
Tot la începutul acestei luni, în timpul Summit-ului NATO, un băieţel din Galaţi a fost rănit în urma atacului unei haite de câini. Şi acest copil a fost suficient de norocos încât să supravieţuiască. "
Din pacate, din cauza incompetentei si nepasarii autoritatilor, problema cainilor vagabonzi din Romania nu a fost rezolvata si acest caz dramatic de la Constanta arata ca s-a intrecut orice limita. Cati oameni mai trebuie ca moara pentru ca aceasta situatie sa fie definitiv rezolvata?

Un prim sondaj

Conform primului sondaj de opinie realizat în Cluj-Napoca, patru partide şi-ar împãrţi mandatele de consilieri locali.
Primul sondaj de opinie, prezentat în ediţia de ieri a cotidianului ZIUA de Cluj, relevã o opţiune de vot majoritarã pentru PD-L, în Cluj-Napoca. Partidul condus de Emil Boc ar obţine, conform sursei citate, singur majoritatea în Consiliul Local (CL) (14 consilieri din 27).
Astfel, dintre cei care vor participa la vot şi vor vota, 51% şi-au manifestat intenţia de a vota cu PD-L. La mare distanţã se aflã UDMR (15%), PSD (14%) şi PNL (13%). PRM şi PIN ar obţine, la alegerile pentru Consiliul Local, 2%, respectiv 1% din intenţiile de vot ale celor intervievaţi, adicã sub pragul electoral de 5%.
sursa http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=11503

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog