Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

marți, 10 august 2010

Solicitari in atentia Consiliului local Cluj-Napoca

1. Prezentarea rapoartelor de activitate a consilierilor locali, obligație prevăzută în Legea 215/2001, art. 52, al. 4. În momentul de față, pe site-ul primăriei clujene, doar 8 consilieri din totalul de 27 au prezentat această obligație anuală. În cazul în care aceste rapoarte există, conform Legii administrației publice locale și principiului transparenței, solicităm publicarea lor. În caz contar, solicităm demisia consilierilor fără activitate și realizarea de noi alegeri.

2. Salubrizarea Canalului Morii, canal devenit un focar de infecție.

3. Oferirea unui răspuns la scrisoarea deschisă adresată Primăriei și Consiliului Local pe data de 10 februarie a.c. în legătură cu amplasarea busturilor lui Corneliu Coposu și Ion Rațiu în Cluj-Napoca, solicitare la care nu s-a primit răspuns.

4. Prezentarea situației grupului statuar Matia Corvin, a cărui perioadă de reabilitare a depășit de două ori perioada de realizare efectivă a statuii (1900-1902).

5. Luarea unor măsuri în privința vehiculelor care depășesc limitele impuse de legislație în privința poluării fonice. În acest sens sugerăm realizarea unei piste în afara localității, circuit destinat în special motocicliștilor deținători de vehicule de mare putere care se remarcă prin abuzul fonic din oraș.

6. Motivarea alocării din bugetul local a unei importante sume în vederea finanțării unei formații al cărei basist deține și calitatatea de consilier local.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci 19 consilieri sunt pe post de post de mobilier... intr-un superb oras. Ar trebui initiata o dezbatere publica-n acest sens unde sa se discuta impotenta celor 19 si sa se propuna primarului analizarea situatiei in regim de urgenta.

Cucerzan spunea...

http://www.primariaclujnapoca.ro/consiliul-local/rapoarte-de-activitate.html

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog