Un top 10 al oraselor din Romania intr-o perspectiva personala

luni, 7 aprilie 2008

Simpozion Studentesc USAMV 2008

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, impreuna cu Federatia Asociatiilor Studentesti din USAMV Cluj-Napoca invita studentii anilor I-VI (Master) la SESIUNEA DE COMUNICARI STIINTIFICE STUDENTESTI in data de 15 mai 2008.
Date de retinut: Termenul limita de predare a titlului si a colectivului de autori: 1 mai, 2008, Termenul limita pentru depunerea rezumatelor: 7 Mai, 2008
Lucrarile vor fi publicate sub forma de rezumat (in limbile engleza si romana) in suplimentul revistei Agricultura. Toate informatiile necesare cu privire la acest eveniment sunt disponibile la adresa http://www.usamvcluj.ro/simpozionstudentesc/
Mult succes!

"Procesul etapei"

Un weekend mai negru decat vremea de afara pentru reprezentantele Clujului in Liga lui Mitica. Iubitorii fotbalului clujean au primit 2 palme, una sambata si alta duminica, de la doua echipe, Universitatea care arata de ce nu merita sa joace in A si alta de la CFR care se incapataneaza sa arate ca nu merita sa fie campioana.
Poli-Timisoara - U Cluj 3-0, meci de slaba factura in care gazdele au ingenunchiat o echipa debusolata si fara vreo motivatie sau idee de joc. Sa speram ca echipierii Universitatii vor avea parte de zile mai insorite pe maidanele diviziei secunde. Pacat de cei 300 de fani plecati de la Cluj, care nu au avut nici marele privilegiu de a fi salutati la final de rebuturile care au reprezentat pe teren Universitatea.
CFR Cluj - Pandurii 1-2, un meci de slaba factura la fel de slaba. Pandurii castiga dupa un autogol clujean si un gol inscris la singurul sut pe poarta, dupa ce mai bine de o repriza au profitat si de gestul capitanului Cadu care si-a lasat echipa in inferioritate. Clujenii pot invoca atat ghinionul la bara lui Ruiz, celelalte ratari cat si apararea eroica a "Pandurilor" care visau malaiul din Pipera.
In acest timp, Virgil Becali, Sorin Cîrţu si evident o "valiza" au luat prânzul la acelaşi restaurant. Cei doi au fost văzuţi ieşind dintr-un local situat în nordul Bucureştiului, local in care au fost puse la punct detaliile parodiei dintre steaua si mioveni. Detalii la http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/suspiciuni-2526627.
Cum circul numit Liga 1 mai numara inca vreo 7-8 episoade pana la caderea cortinei, asteptam finalul acestui campionat decis oriunde dar numai pe teren nu.
Cat despre urmatorul episod...Urziceni - CFR....
"Într-o intervenţie telefonică la Telesport, Gigi Becali a uimit asistenţa printr-un îndemn ciudat adresat lui Mihai Stoica, managerul Urziceniului: „Mihai, trebuie să le dai şi tu două-trei sute de mii de euro primă jucătorilor tăi. O să vorbesc şi cu Mitică Bucşaru, să daţi bani la băieţi să încurce CFR-ul”, a declarat Becali."

Faceți căutări pe acest blog

Cluj-Napoca, my city!

Poveste de Craciun

The tour of Romania in three minutes !

Romanian Anthem, Landscapes and Personalities!

Vis de copil, Autograf

Transilvania

Arhivă blog